Haberler için Tıklayınız.

Alkan Aydınlatma Yeni Üretim Tesislerinin Açılışı Yapıldı.

Alkan Aydınlatma Yeni Üretim Tesislerinin Açılışı Yapıldı.
Alkan Aydınlatma Yeni Üretim Tesislerinin Açılışı Yapıldı.

 

 Geçtiğimiz sene Eylül ayında talihsiz bir yangınla tamamen kullanılamaz hale gelen Alkan Aydınlatma üretim tesisleri kısa sürede baştan sona yenilendi. Alkan Aydınlatma; modern bir üretim hattıyla donattığı yeni tesisi 22 Eylül 2022’de gerçekleştirdiği görkemli bir törenle faaliyete geçirdi.       

Açılış kurdelesi; başta Şile Kaymakamı Sayın Mehmet Nebi Kaya ve Şile Belediye Başkanı Sayın İlhan Ocaklı olmak üzere çok sayıda davetli eşliğinde kesildi.       
 

 Alkan Grup (Kur.1967)  Kurucusu ve Onursal Başkanı Fevzi Alkan ile Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Alkan, açılışa katılan konuklarıyla yakından ilgilenerek yenilenen ve yüksek teknoloji makinalarla donatılan üretim tesisi ile ilgili misafirleri bizzat bilgilendirdi.

 

 

 Bugün; doğa dostu, enerji verimli, üretim kapasitesi eskiye göre %100 artırılmış üst düzey kalitede üretim kabiliyeti olan yeni tesislere sahibiz.

 

 2022 yılı Alkan Aydınlatma için hem yatırım hem de üretim ve dağıtım faaliyetinin aynı anda sürdürüldüğü bir yıl olurken, yaşanan olumsuzluklara rağmen 2022 yılının ilk 8 ayında eskisinden de güçlü ve arzulu, neticesinde pozitif sonuçlara ulaşılan bir marka olmayı başardı.

 

 Bugün itibariyle Alkan Aydınlatma’nın güçlü Ar-Ge altyapısı ve donanımlı laboratuvarları müşterilerin özel aydınlatma projelerine kısa sürede uygun çözümü tasarlayıp sunabilecek yapıdadır.

 

 80,000 m2 alana kurulu üretim, Ar-Ge, lojistik tesislerimiz ,150’den fazla kişiden oluşan en değerli sermayemiz olan insan kaynağımız, güvenilirliğimizi ve sürdürülebilirliğimizi destekleyen ISO9001 Kalite Güvence, ISO14001 Çevre yönetim ve ISO45001 İş Sağlığı ve Güvenlik yönetim sistemlerimiz 

ve TSE; TS-EN ve ENEC belgeli dünyada kabul görmüş ürünlerimizle geleceğe emin adımlarla ilerliyoruz.”

 

 

 

Yeni Üretim tesislerinde ilave makine teçhizat yatırımlarını sürdürdüklerini, enerji verimliliği yüksek performanslı ürünler geliştirdiklerini ve yatırımlarını tüm hızıyla sürdürdüklerini ifade eden Alkan Aydınlatma Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Hasan Alkan sözlerine şöyle devam etti:

 

 “Aydınlatma teknolojilerinde tam entegre bir yapıya ulaşıp, bu alanda en üst seviyeye erişene kadar yatırımlarımızı hız kesmeden sürdüreceğiz. Buna paralel aydınlatma ürünlerinin en zor ve en yüksek performans beklenen segmenti olan Otoyol LED Aydınlatma Armatürlerinin yatırımını da sürdürmekteyiz. Halihazırda bu segmentte yatırımı tamamlanıp ENEC sertifikasını aldığımız ürünlerimizin üretim ve dağıtımı ise devam ediyor.

 

 Üretim ve dağıtımını yapmakta olduğumuz, TEDAŞ onaylı sokak armatürleri ve yatırımlarımız da  devam ediyor. Endüstriyel aydınlatma alanındaki diğer ürünlerin üretim ve dağıtımına da 2023’de başlamayı planlıyoruz. 

Böylece Alkan Aydınlatma, global pazarda pek çok ülkeye ihracat gerçekleştirebilen önemli aktörler arasında konumlanacak.”

 

 Verimliliği yüksek ürünler geliştirerek, sürekli öğrenen, araştırmacı, alanında uzmanlaşmayı ve ürünlerinde sürekli yenilenmeyi amaçladıklarını ifade eden Alkan, açıklamasını şöyle sürdürdü:

 

 “Hâlihazırda bağlantılı aydınlatma, biyodinamik aydınlatma ve sera aydınlatma armatürleriyle ilgili çalışmalarımızı süratle devam ediyor. Ayrıca yurt dışı ve yurt içi özel ve kamu kuruluşlarının taleplerine göre,     
Ar-Ge, pazarlama ve üretim birimleriyle koordineli şekilde çözüm odaklı yenilikçi fikirler üzerine çalışmaya devam ediyoruz” .

 

 Yeni nesil aydınlatma ürünlerine odaklanarak bu alanda dikkat dikkatleri üzerine toplayan Alkan Aydınlatma, yeni yüksek tavan aydınlatma armatürlerini, endüstriyel alanlardaki zorlu şartlarla başa çıkabilecek yapıda tasarladı. Marka, yeni ürünlerindeki odak noktasını ise minimum enerji tüketimli, kullanıcıya ekonomik fayda sağlayan, aydınlatma çözümünü kaliteli özelliklerle sunmayı başaran ürünleri tasarlamak olarak ifade ediyor.

 

 

 Yeni üretim tesislerini son teknoloji ile inşa ettiklerini ve sürekli gelişim stratejisine paralel yatırımlarına devam edeceklerini belirten Alkan Aydınlatma Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Alkan, 2022’nin 3. çeyreğinde otomatik LED floresant tüp üretim tesisinin de devreye alınmasıyla yatırım hedeflerinde bir aşama daha kaydettiklerini belirtti. 

 

 2021 yılında bundan tam 1 yıl önce üretim merkezlerinde talihsiz bir yangın yaşandığını hatırlatan     
Hasan Alkan : “2021’de yaşadığımız yangının yarattığı hasarın ardından üretim tesislerimizi, binalar da dahil olmak üzere son teknolojiyle donattık.

 

 Aynı süreçte üretim ihtiyacımız olan enerjiyi, küresel çevre ve küresel ısınmayı engelleme politikalarına uygun şartlarda kurduğumuz güneş enerji santralıyla temin edecek yatırımı da gerçekleştirdik.

 

Sektörüm Dergisi Haberine Ulaşmak İçin Tıklayınız.

 

Aydınlatma Teknik Haberine Ulaşmak İçin Tıklayınız.

 

Elektrik Dünyası Haberine Ulaşmak İçin Tıklayınız.

 

ALKAN


Merkez Ofis | PERPA

Alkan Kardeşler Elektrik San.Tic.A.Ş.

Perpa Ticaret Merkezi A Blok Kat:1 No:9/0044
Okmeydanı,
İstanbul - TÜRKİYE


Telefon :

T: +90 212 210 06 26

F: +90 212 210 06 33


E-Mail :

alkan@alkankardesler.com


Menü

Bizi Takip Edin.

alkan instagram alkan facebook alkan youtube

Alkan Kardeşler A.Ş. | Copyright © 2024